Σελίδες

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Sip and slim coffee.. απάτη!


Σε αυτήν την ανάρτηση θα κάνω κάποια σχόλια που σίγουρα όλοι έχετε κάνει καθώς βλέπετε την διαφήμιση!

- "2 καφεδάκια... μαζί με 10 ποτήρια νερό την ημέρα θα κάνουν το σώμα σας πιο αδύνατο και πιο υγιές και μάλιστα χωρίς να πεινάτε"
ΑΛΗΘΕΙΑ??? με την σωστή διατροφή και 10 ποτήρια νερό την ημέρα αδυνατίζεις και χωρίς τον καφέ! Το θέμα ειναι πώς θα πιει μια παχουλοκομψή 10 ποτήρια νερό απ την στιγμή που έπινε 1 με το ζόρι γιατί τα υπόλοιπα 9 τα αντικαθιστούσε με αναψυκτικά!

- "Είναι μια πατενταρισμένη σύνθεση.."
 ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ??? ΠΑΡΑΚΑΛΩ?? ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ?? ποιος άνθρωπος θα πάει να αγοράσει ένα προϊόν που στη διαφήμιση λέει οτι είναι πατέντα???  Άμα είναι να φτιάξω και γω μια και να την πουλήσω!!!

- "'Εχετε φανταστεί ποτέ τον εαυτό σας αδιάφορο στη θέα ενός σοκολατένιου κέικ?"
  ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ!! Απ' την στιγμή που ένας άνθρωπος αγαπάει τα γλυκά,έχει μεγαλώσει με αυτά, με το που πιει έναν καφέ θα σταματήσει η όρεξη και θα αγαπήσει τα άνοστα? Πλύση εγκεφάλου κάνει αυτός ο καφές??

Μα αν δεν σου αρέσει μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις και τα λεφτά σου πίσω θα μου πείτε..
Αλίμονο αν δεν χάσεις κιλά σε 15 μέρες! με σωστή διατροφή και 10 ποτήρια νερό την ημέρα φυσικό ειναι να χάσεις!!! Δεν ειναι μαγικός ο καφές! Αυτοί που πιστεύουν οτι ο καφές την έχει κάνει την δουλειά πάνε και το αγοράζουν! Εγώ δεν το έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται και δεν ξέρω τι παίζεται απο πίσω... αλλά το σίγουρο είναι πως είναι απάτη!

Αντί γι αυτό πιείτε ένα τσαγάκι, ένα καφεδάκι ΦΙΛΤΡΟΥ,έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι και όχι αυτές τις χαζομάρες που κοστίζουν κιόλας! (68 euro + 9 έξοδα αποστολής)
Όταν θέλουμε να αδυνατίσουμε δεν χρειάζονται λεφτά για να γίνει αυτό! ούτε για ινστιτούτα, ούτε για μαγικά προϊόντα ! Αντιθέτως μας περισσεύουν λεφτά γιατί δεν κάνουμε την ίδια κατανάλωση με πριν.

Έχετε φανταστεί ποτέ τον εαυτό σας αδιάφορο στη θέα μιας διαφήμισης για αδυνάτισμα??

14 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ......... ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.........ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ........... ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙΛΑ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ..ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ...ΣΩΣΤΑ???

      Διαγραφή
  2. εχω ρωτισει διατροφολογο και γιατρο που μενει στην Γαλλια (το προιον ειναι γαλλικο λενε) και μου ειπε ο διατροφολογος οτι δεν κανει δουλεια αυτο απο μονο του και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο το προιον δεν υπαρχει καν στην Γαλλια! πατε σε καποιον ειδικο διατροφολογο και λυστε εκει το θεμα με τα κιλα, και μη δινετε τοσα λεφτα σε ενα προιον επειδη μας κανουν συνεχως πλυση εγκεφαλου με τις διαφημισεις τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή παχουλοκομψή,
      ναι έχει δίκιο ο γιατρός που ρώτησες αλλά όπως λέει η διαφήμιση το προιον ειναι για αυτους που όσες προσπάθειες κι αν έκαναν δεν εχασαν kg αλλά κι αυτοί που έχασαν τα ξαναπήραν όπως εγώ. Άρα είμαστε ελεύθεροι να το παραγγείλουμε....γιατί? Μα γιατί γνωρίζουμε τις παρενέργειες κι τις συνέπειες του προιόντος....Πάντως...don't worry,be happy!!! :)

      Διαγραφή
    2. Παναγιώτα.ειναι δικαίωμα του καθένος να κανει οτι θέλει,εμεις απλα τονίζουμε οτι δεν θα πρεπει να περιμενουμε θαύματα απλα πίνοντας το καφεδακι μας!μεχρι στιγμης εχω χασει 17 κιλα χαρη στην διαιτολόγο μου χωρις πολύ κόπο, καποιος που θελει να χασει πολλα κιλα δεν γινετε να βασιζετε μονο στον καφε, πρεπει να καταβαλει και ο ιδιος μεγαλη προσπαθεια! αντι λοιπον να δωσει 68 ευρω για μερικα φακελακια καφε,γιατι να μην δωσει ισως και λιγοτερα λευτα σε εναν διατροφολογο τον μηνα, που θα του δωσει φυσικα περισσοτερο σημασια και θα του δωσει ενα διατροφολογιο βασισμενο στις προσωπικες του αναγκες?

      Διαγραφή
    3. αλησπέρα σε όλους !
      εδω και πάρα πολύ καιρό βλέπω αυτην την διαφήμιση στην τηλεόραση. ποτέ δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση και γενικά ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για αυτό το προιον. εδω και 2 μήνες όμως , κάνω τεράστιες προσπάθειες να χάσω τα κιλά που πήρα το καλοκαίρι. συνολικά πήρα 5 κιλά. έχασα 2 ,τα ξαναπήρα, έχασα αλλο ενα, το ξαναπήρα ,τα έχασα και τα 5 και πάλι τα ξαναπήρα!
      γραφτηκα γυμναστηριο και αντι να χάσω κιλά πήρα αλλα 2 οπότε τα συνολικά παραπανίσια μου κιλά είναι 7. προσπαθώ να τα χάσω και δεν μπορώ! έχω απογοητευτεί τρομερά και θέλω να καταφύγω στην εύκολη λύση αυτου του ''μαγικου'' καφε. μπορει καποια κοπέλα να με συμβουλέψει και να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το πώς να χάσω και εγω η καημενη που προσπαθω και δεν βλέπω αποτελεσμα? (έστω να μου πει τι τρωει όλη μέρα και τι αποφεύγει) ευχαριστω πολυ! :-)

      Διαγραφή
    4. φτιαξε ενα εβδομαδιαιο προγραμμα,ψωνισε για ολη την βδομαδα light προιοντα και ολικης αλεσης και γεμισε το ψυγειο σου μαρουλια,αγγουρια,ντοματες και φρουτα. Το πρωι μολις ξυπνησεις πιες 1 ποτηρι νερο και φαε κατι ελαφρυ ενα μπολακι δημητριακα για παραδειγμα, μετα απο 2.30-3.00 ωρες πιες νερο,φαε 2 φρουτα. Μετα παλι απο 3 ωρες φαε το μεσημεριανο σου κανονικα μιση ποσοτητα απ αυτο που τρως συνηθως και μπολικη σαλατα με λιγο λαδι..Μειωσε το λαδι,το αλατι και δωσε τελος στα τηγανιτα! Μετα απο 3 ωρες παλι νερακι και φρουτακι,εαν εισαι γλυκατζου φαε ενα ζελε ή 20 με 25 γρ μαυρη σοκολατα και μετα απο 3 ωρες φαε βραδυνο σαλατα με γαλοπουλα ή λουκανικο ή κοτοπουλο και παξιμαδι..κοιμησου μετα απο 3-4 ωρες. εαν σαρεσει ο καφες δεν χρειαζετε να παρεις αυτην την χαζομαρα,πινε οσο θελεις, νες για παραδειγμα, αλλα σκετο! ο καφες ετσι και αλλιως βοηθαει στον μεταβολισμο! αλλα προς θεου δεν κανει θαυματα! Τip: μην συνδιαζεις ποτε κρεας με τυρι! ΠΟΤΕ! Να τρως τυρι γυρω στα 60γρ αρκει να ειναι light ή χαμηλο σε λιπαρα!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ego pino to Sim&Slim Coffee tora kai 1 mina, eimai efxaristimeni me to proion. Den me niazei an einai placebo h oxi ala, emena me voithise na mou miosi tin orexi kai na exo mia sinithia na pino proi-vradi to idiko kafe. Den diathiro kai poli ta 10 potiria, oute eho panta sosti diatrofi ala ehasa 4kg gia ena mina. Tha paragilo kai alo kafe; ola ta votana einai kala kai den vlepo logo na min to pio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δοκιμασε μια φορα για 30 μερες να το κανεις πινοντας τον κλασσικο καφε σκετο αντι γι αυτο ή αν σου αρεσουν τα βοτανα οπως λες γιατι δεν πινεις τσαι??? Δεν υπαρχει καλυτερο απ το τσαι!!!!χωρις ζαχαρη βεβαια,ετσι??? δεν εχει σημασια να πινεις πολυ νερο! και τα αλλα υγρα μετρανε, μην πιεζεις τον εαυτο σου να πιει 8 ποτηρια, μπορεις να πιεις γαλα και 2 χυμους την μερα αντι για φρουτο.. με αλλα 3 ποτηρια νερο εισαι comple!

      Διαγραφή
    2. egw 8a pw to ejhs,palia epairna to tsai ayths ths etairias,exasa pragmatika kila xwris na peinaw.emena mou ekane kalo.gia ton kafe den jerw

      Διαγραφή
  5. καλησπερα σε ολους-ολες σας!ονομαζομαι δωρα,ειμαι 22 ετων και βρηκα το αρθρο οπως και τα σχολια σας πολυ ενδιαφεροντα....ας πουμε λοιπον στις ''απεγνωσμενες'' κοπελες&κυριες που προσπαθουν να χασουν κιλα,οτι δεν ειναι καποια επιστημη,δεν ειναι κατι το δυσκολο,το ακατορθωτο για να το καταφερεις.....ουτε ειναι λυση η αποφυγη σε ''αδυνατιστικους καφεδες''...υπηρξα και εγω μια απεγνωσμενη καποτε οπως εσεις,ναι υπηρξα και εγω μια αμιαλη που κατεφευγε σε τετοιου ειδους ανοισιες με αποτελεσμα να καταστρεψω το στομαχι μου και να με πειραζουν πλεον διαφορες τροφες που παλιοτερα δεν με πειραζαν......ναι εχασα 28 ολοκληρα κιλα!απο 85 ειμαι πλεον 57 κιλα....και δεν θα πω ποτε μα ποτε οτι φταιει το συμπληρωμα διατροφης για την απωλεια αυτη.....κανενα μα κανενα χαπι η' αληφη η' ζουμι δεν θα κανει το ''θαυμα'' του αν δεν βοηθησεις εσυ η ιδια τον ευατο σου..γιατι ο ευατος σου ειναι μοναδικος,πολυτιμος και του αξιζει κατι καλυτερο.....σας πληροφορω και σας το ορκιζομαι πως ειτε πιεις τον slim coffee,ειτε πιεις 2 κουπες σκετο γαλλικο/ημερα το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις!ακριβως το ιδιο!οποτε συμπεραινουμε οτι ο καφες ειναι αυτος που βοηθαει(ο σκετος),οχι ο slim coffee συγκεκριμενα!.ο ανθρωπος που εγραψε αυτο το αρθρο εχει απολυτο δικιο! τι παει να πει ''αδυνατιστικος καφες'' απ'την στιγμη που σου επιβαλλει 2 πραγματα!πρωτον να πινεις 10 ποτηρια νερο την ημερα και δευτερον σωστη διατροφη! ουαου.....με αυτα τα 2 αδυνατιζεις ετσι και αλλιως και χωρις τον καφε! ας μην ειμαστε ματαιοδοξες-οι λοιπον και ας κυνηγαμε κατι που εχει βαση την πραγματικοτητα!οι ανθρωποι που δημιουργουν αυτα τα προ'ι'οντα προσπαθουν να μας επιβαλλουν και να μας βιαζουν το μυαλο μας με την ματαιοδοξια....προσπαθουν να μας παρουσιασουν εναν ιδανικο κοσμο,ενα ειδανικο βαρος που θα μας κανει πιο ευτυχισμενες,ενα ιδανικο ντυσιμο....β'ι'αζοντας την σκεψη μας και την αληθεια η οποια ειναι μπροστα σου,σε εχει τυφλωσει η ματαιοδοξια σου να την δεις..... ειμαι διαθεσιμη σε οποιαδηποτε κοπελα θελησει να με ρωτησει κατι οσο αφορα την διαιτα που ακολουθησα και εχασα τα κιλα που σας ανεφερα στην αρχη...σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας! theodxatz@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχουν προϊόντα που μειωνουν την όρεξη. Και υπάρχουν προϊόντα που αυξάνουν τον μεταβολισμό. Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο καφέ. Όσο αφορά την διατροφή - άλλο είναι να χάσεις κιλά στα 20 σου χρόνια και άλλο στα 45-50. Και εάν εργάζεσαι και τρως ένα σάντουιτς το πρωί και μεσημεριανό στις 4 το απογευμα., και βραδινό μετά τις 22 λόγο δουλειας- λίγο δύσκολα κανείς διατροφή. Πάντος ή γυναίκα στην διαφήμιση έχει αδυνατίσει εντυπωσιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eisai padelos vlakas me perikefalea mhlas gia kati p dn exeis kan dokimasei!!!karagiozoellhna tzaba m spatalises to xrono na diavasw to xazw s ar8o!!panivlaka!!!oi apopseis einai san ts kolotripides oloi exoun apo mia.otan les gia kati na mhlas me tekmiria oxi oti pisteveis esu goufu!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή