Σελίδες

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Οι επώνυμοι που έχασαν τα περισσότερα κιλά μέσα στο 2010

    Είναι διάσημοι. Είναι σέξι. Απασχόλησαν τα έντυπα για τις διατροφικές τους επιλογές, αλλά και την προσπάθεια που έκαναν να χάσουν κιλά.


    Jennifer Hudson - Best Celeb Slim Down



    H Αφροαμερικανή ηθοποιός ψηφίστηκε από το περιοδικό Fitness ως Best Celeb Slim Down για το 2010. Και όχι άδικα... η Jennifer "έπεσε" 5 ολόκληρα νούμερα αντικαθιστώντας όλη της την γκαρνταρόμπα. Από νο. 46 που φορούσε σε νο. 36 σήμερα! Εμείς βρήκαμε τη δίαιτα που ακολούθησε η γλυκιά Jennifer για να χάσει 30 ολόκληρα κιλά. Κάνε "κλικ" εδώ και δες την ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑΣ!

    Χρύσπα - Η πιο σέξι νιόπαντρη για το 2010



    To 2010 ήταν η χρονιά της για πολλούς λόγους. Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και βγήκε και πάλι στην πίστα πιο αδύνατη και σέξι από ποτέ. Η Χρύσπα εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE τα μυστικά της και πως κατάφερε να χάσει 7 κιλά. "Έχω σταματήσει να τρώω ψωμί. Όταν καταναλώνω οτιδήποτε έχει σχέση με αλεύρι ή ζυμαρικά είναι πάντα ολικής άλεσης. Έχω σταματήσει να τρώω γλυκά και τρώω φρέσκα φρούτα. Από γλυκά τρώω μόνο μέλι. Εαν τύχει να θέλω να φάω γλυκό, μπορεί να φτιάξω κέικ με αλεύρι ολικής άλεσης με μέλι αντί για ζάχαρη και ελαιόλαδο αντί για βούτυρο".

    Όπως εκμυστηρεύεται η Χρύσπα η διαδικασία της απώλειας κιλών δεν ήταν εύκολη υπόθεση. "Έχω περάσει φάσεις βουλιμίας και φάσεις πείνας προσπαθώντας να κάνω δίαιτες. Κάποιες δίαιτες ήταν πολύ αυστηρές κι έπρεπε να τρώω στεγνά κοτόπουλα ή σκέτα ψάρια. Κάποια στιγμή μπουχτίζεις" Δες όλη την συνέντευξη της κάνοντας "κλικ" εδώ

    Fergie - Film "supersize me" 2010



    Είναι ίσως η μόνη περίπτωση που χρειάστηκε να... το ρίξει στο φαγητό για να πάρει μέρος στο βραβευμένο με Όσκαρ Musical "Nine"! Η Fergie αλλά και η Penelope Cruz έπρεπε για τις ανάγκες της ταινίας να πάρουν 9 κιλά. "Με την Penelope έπρεπε να φάμε κυριολεκτικά τα πάντα. Παραγγέλναμε ο,τιδήποτε τηγανιτό, γεμάτο λίπος και με έξτρα αλάτι" αναφέρει η ίδια η Fergie σε συνέντευξή της.

    Στις αρχές του 2010 όμως η σέξι τραγουδίστρια πάτησε το κόκκινο χαλί των  Grammy Awards πιο αδυνατισμένη και λαμπερή από ποτέ. Με την βοήθεια του γυμναστή και διατροφολόγου Carrie Wiatt προσάρμοσε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής στις δικές της ανάγκες, αποφεύγοντας τις γνωστές fad δίαιτες. H Fergie κατάφερε να χάσει γρήγορα και αποτελεσματικά τα περιττά κιλά. Τρώγοντας ενδιάμεσα σνακ κατάφερε να μειώσει την ποσότητα στα κυρίως γεύματα της ημέρας. Δες όλα τα μυστικά της κάνοντας "κλικ" εδώ


    Gwyneth Paltrow - Fit Slim Down 2010




    Εντάξει η γοητευτική Gwyneth δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη ανάγκη από δίαιτα. Παρόλα αυτά η σέξι αθλητική της μεταμόρφωση μέσα στο 2010 είναι εντυπωσιακή. Παρά το γεγονός πως πλησιάζει τα 40, η Αμερικανίδα ηθοποιός ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής, σε συνδυασμό με διατροφή, που της χάρισε το super fit σώμα που είδαμε το περασμένο έτος. Η Gwyneth αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της Tracy Anderson, Personal Trainer της Madonna για να το πετύχει.

    "Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που μπροούσε να κρατήσει για καιρό μια δίαιτα! Τώρα όμως, είχα κάποιο στόχο μπροστά μου" εξηγεί η Gwyneth, η οποία και ξεκίνησε το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής για την ταινία Iron Man 2! Για να δεις τη δίαιτα, αλλά και να πάρεις μια γεύση από την γυμναστική που ακολούθησε κάνε "κλικ" εδώ

    Κατερίνα Λάσπα - Η πιο fit έγκυος



    Εντύπωση έκανε η Κατερίνα Λάσπα με την αθλητική σιλουέτα της, ακόμη και λίγους μήνες πριν περάσει την πόρτα του μαιευτηρίου. Τίποτα βέβαια δεν είναι τυχαίο, αφού η Κατερίνα λατρεύει τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.

    "Στην εγκυμοσύνη πήρα 8-9 κιλά. Δεν στερήθηκα τίποτα από ό, τι έτρωγα πριν, προτιμώντας περισσότερο πρωτεΐνη, ψάρι, κρέας και σαλάτες. Νομίζω και το εννοώ, πως έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο πρώτον το ότι είχα εύκολη εγκυμοσύνη και δεύτερον το ότι ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό που μου συνέβαινε. Και περνούσα καταπλητικά! Σε σημείο που δεν ήθελα να γεννήσω" αναφέρει η Κατερίνα σε συνέντευξή της στο TLIFE. Δες όλη την συνέντευξη κάνοντας κλικ εδώ

    Natalie Portman - Slim Down για τις ανάγκες μιας ταινίας 2010



    Ένας χρόνος εξαντλητικής προπόνησης και εξάσκησης στο χορό, έκαναν την Natalie Portman να χάσει κάτι παραπάνω από 10 κιλά. Κι όλα αυτά για τις ανάγκες της ολοκαίνουριας ταινίας της "The Swan", στην οποία υποδύεται μια μπαλαρίνα. Μπορεί η διαφορά να μην είναι θεαματική, αλλά σκέψου τι σημαίνουν 10 ολόκληρα κιλά για την μικροσκοπική Natalie! Η εξαντλητική μάλιστα προπόνηση ως μπαλαρίνα της χάρισε εκτός από σώμα χορεύτριας και τον έρωτα. Διάβασε τα πάντα για την εξαντλητική "δίαιτα της μπαλαρίνας" κάνοντας "κλικ" εδώ

    Θηρίο - Η πιο θεαματική αλλαγή από το ανδρικό φύλλο



    Ο Κώστας -γνωστός φυσικά σε όλους ως Θηρίο- έκανε έναν τεράστιο αγώνα! Και τα κατάφερε. Έχασε 140 κιλά και στην κυριολεξία έγινε άλλος άνθρωπος. Το Θηρίο, που ζύγιζε 235 κιλά έκανε χειρουργική επέμβαση στο στομάχι και έχασε 140 κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο. Ο ίδιος αναφέρει πως υπεβλήθει σε "γαστρικό μανίκι", μια εγχείριση που γίνεται στο στομάχι και σε κάνει να τρως μικρότερες ποσότητες φαγητού και να αδυνατίζεις.

    Σήμερα, ο γνωστός ράπερ δηλώνει ενθουσιασμένος από την αλλαγή του και όπως δήλωσε στο star περνάει πολύ καλύτερα από πριν. "Περνάω πολύ καλά! δεν είχα πρόβλημα με τη εικόνα μου, αλλά η ζωή μου τώρα είναι καλύτερη", λέει χαρακτηριστικά.

    Kelly Osbourne
    - Best Slim Down 2010



    Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ιδαίτερα γνωστή, όμως στην Αμερική η κόρη του Ozzy Osbourne απασχολεί συχνά τα ΜΜΕ. Ισοψήφισε πριν από λίγες ημέρες στην λίστα του περιοδικού Fitness με τα καλύτερα γυναικεία σώματα για το 2010. Μαζί με την Jennifer Hudson πήραν το βραβείο Best Slim Down για τα κιλά που έχασαν τη χρονιά που μας πέρασε. Η Kelly εμφανίστηκε μπροστά στο φακό των φωτογράφων απαλλαγμένη από 25 ολόκληρα κιλά. 

    Κατερίνα Ζαρίφη
    - Best effort 2010



    Εδώ και πολλά χρόνια η Κατερίνα Ζαρίφη παλεύει να χάσει κιλά. "Aπό δίαιτες έχω δοκιμάσει τα πάντα όλα" αναφέρει χαρακτηριστικά στο TLIFE.  Φαίνεται πως το 2010 ήταν η χρονιά της και η ζυγαριά άρχισε να παίρνει την κατιούσα. "Έχω χάσει περίπου 15 κιλά και πάμε για το τελείωμα. Αυτή είναι διατροφή εμπνεύσεώς μου, μετά από απόσταγμα ζωής με ό,τι δίαιτες υπάρχουν. Έκανα μια μίξη ενός ανθρώπου που έχει δουλειά και τρέχει όλη μέρα και δεν μπορεί να έχει λιναρόσπορο και κοκοφοίνικα στην δίαιτα του" αναφέρει η Κατερίνα στο TLIFE. Διάβασε όλη τη συνέντευξη της στο TLIFE κάνοντας "κλικ" εδώ

    Toυ Λευτέρη Σαββίδη

    Το είδαμε εδώ: http://www.tlife.gr/Article/FN/0-58-11081.html

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου