Σελίδες

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας μιλά για αδυνάτισμα...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά για το αδυνάτισμα στο καινούργιο της site... και επειδή ξέρω οτι είστε περίεργοι να το δείτε, θα το βρείτε εδώ

Μας μιλά λοιπόν για τα 5 λάθη που κάνουμε στην δίαιτα..Πώς να χάσουμε 3 κιλά μέσα στα Χριστούγεννα.. Μας λέει γιατί να κάνουμε αποτοξίνωση... και μιλά και για άλλα πολλά που έχουμε ακούσει εμείς οι παχουλοκομψές εκατομμύρια φορές!!!

Διάβασα πολλές δημοσιεύσεις και μπορώ να πω ότι με κούρασε... μου άρεσε πάντως που απαντούσε σε ερωτήματα αναγνωστών. Κατάλαβα πως είναι ακόμη μια προσπάθεια μιας αδύνατης να περάσει την υγιεινή διατροφή σε κάθε Έλληνα αναγνώστη..  Όμως δεν κάνει την διαφορά!!  Κουραστήκαμε.. θέλουμε κάτι διαφορετικό!! Μια ιστοσελίδα με ανθρώπους που να είναι βέβαιοι για αυτά που λένε.. να μιλάνε απλά, να είναι ψυχολόγοι,διατροφολόγοι,φίλοι,γονείς, να απευθύνονται σε παχύσαρκους και όχι σε ανθρώπους που από τα 55 κιλά θέλουν να πάνε στα 48..  Ελπίζω να καταλαβαίνετε που θέλω να καταλήξω... Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να χάσουν 30-40-50-60 κιλά χωρίς να υποστούν κάποια χειρουργική επέμβαση.. χωρίς να θέλουν να ξοδέψουν τα λεφτά τους σε διατροφολόγους, ψυχολόγους και γυμναστές.. υπάρχουν άνθρωποι που μετανιώνουν κάθε μέρα για τα κιλά που βάλανε και δεν μπόρεσαν να πατήσουν φρένο... δεν είναι όλοι αδύνατοι που απλά βάλανε λίγα κιλά στις γιορτές ή στις διακοπές και θέλουν να τα χάσουν.. Κανένας δεν μπορεί να τους καταλάβει αυτούς, ούτε να τους συμπαρασταθεί... πρέπει να τους πληρώσεις για να σου πουν ότι σε καταλαβαίνουν.. Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.. πιστεύω πως κάποιοι θα καταλάβουν και κάποιοι όχι... αυτοί που δεν θα καταλάβουν ας φύγουν απ αυτο το blog και ας πάνε να μάθουν τα μυστικά ομορφιάς της Βίκυς.. Εμείς οι παχουλοκομψές όσο όμορφα και να βαφούμε.. όσο όμορφα και να ντυθούμε... η κοιλιά,η περιφέρεια και τα χοντρά πόδια και μπράτσα δεν φεύγουν...θα είμαστε και πάλι άσχημες... αλλα θα ρθεί η ώρα που θα τα χάσουμε τα ριμάδια και θα γίνουμε next top models!

3 σχόλια:

  1. το θέμα δεν είναι να γίνουμε next top models,αλλά να νοιώθουμε καλά στο πετσί μας,στην καθημερινότητα΄μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου κοπελιά εγώ ήμουν 127 κιλά και κατάφερα μέσα σε έναν περίπου χρόνο να γίνω 53 κιλά και κορμάρα. Στην αρχή νόμιζα πως δεν θα τα καταφέρω ποτέ αλλά πλέον, δεν είμαι απλώς αδύνατη, έχω το σώμα που θα ζήλευε κάθε αδύνατη (γυμναστική)... ΈΝΑ ΛΟΙΠΌΝ ΈΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ: αν Σεν κόψετε τη μάσα και δεν ιδρωσετε δεν γίνεται ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!! (Και πίστεψε με για να καταφέρεις κάτι τέτοιο θα κουραστείς πολύ πολύ πολύ πολύ... Περισσότερο από όσο θα κουραζοσουν για να βγάλεις τα λεφτά μιας επέμβασης. GET IT?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το χεις ακουσει απειρες φορες,αλλα δεν γινεται να μην σου πω μπραβο!αλλα διαλεξες την δυσκολη οδο! εγω σε εναν χρονο εχασα 32 κιλα,χωρις να γυμναστω και ετρωγα και μια φορα την εβδομαδα μια χαζομαρα που ηθελα!το περισσοτερο που εχασα ηταν λιπος,συνεχιζω την προσπαθεια μου και προσπαθω να τονιζω οτι δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο το περιγραφεις!

      Διαγραφή