Σελίδες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Έχασε κιλά και δραπέτευσε από την φυλακή

Αν κάποτε βρεθείτε στην φυλακή (μακρυά από μας) φροντίστε να αδυνατίσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Όχι για να λάβετε μέρος στα καλλιστεία Μις Φυλακισμένη-ος αλλά για να... δραπετεύσετε.

Ο Kristopher Allen White ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία συνελήφθη για διαρρήξεις σε  εκκλησίες. Κρατήθηκε στις φυλακές του Τενεσή και για όσο διάστημα ήταν στης φυλακής τα σίδερα έκανε εξαντλητική δίαιτα.
Θα μου πείτε τον ένοιαζε να έχει καλλίγραμο σώμα στην φυλακή; Μπορεί αυτό μπορεί όμως να είχε στο νου του κάποιο σχέδιο απόδρασης.

Όταν έχασε αρκετά κιλά πέρασε ανάμεσα απο τα κάγκελα του κελιού του! Φανταστείτε πόσα κιλά έχασε για να χωρέσει να περάσει!
Κατάφερε και βγήκε στο προαύλιο της φυλακής χωρίς κανένας να τον αντιληφθεί και με μια κουβέρτα που είχε μαζί του πέρασε πάνω απο το αγκαθωτό συρματόπλεγμα της φυλακής.


Ακόμα τον ψάχνουν... 

Το είδαμε εδώ:  http://www.e-tirnavos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1600:2010-11-30-13-16-39&catid=28:current-users&Itemid=147

ΥΓ: και εγώ δεν μπορώ να χάσω λίγα ριμαδοκιλά για να μπώ σε μια μπλούζα που να μην έχει μπροστά μια σειρά ΧΧΧΧΧΧΧΧL?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου