Σελίδες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΗ!

Ένα τέτοιο ταψί βρίσκεται μες 'το ψυγείο μου απο την Παρασκευή! Μας το φέραν για τις γιορτές, αλλα όχι δεν έσπασα!!!!  Το κακό ειναι ότι ουτε οι γονείς μου το τρώνε οπότε κάθε φορά που ανοίγω το ψυγείο το βλέπω να με κοιτάει και να μου λέει "ΦΑΕ ΜΕ". Ζω το "η Αλίκη στην χώρα τον θαυμάτων"!!!! Το καϊμένο το κανταϊφάκι..... για πέταμα το βλέπω να πηγαίνει εαν δεν έρθει κανένας να τον κεράσουμε! Τελειώνω την ανάρτηση γιατί σταμάτησα να γράφω και σκέφτομαι πως θα ήταν ένα κομματάκι στο στόμα μου!! Λιγόθικα μόνο με την φωτογραφία! Ευτυχώς κρατιέμαι!!!!

6 σχόλια:

  1. Μη φας, κρύο δεν θα είναι ωραίο! Τα σιροπιαστά είναι ωραία ζεστά. Καλή δικαιολογία; :-)

    Πείτε μας τίποτα για τον εαυτό σας, κορίτσια. Συστηθείτε. Πείτε πόσων χρονών είστε, πόσα κιλά, από πόσα ξεκινήσατε και πόσα έχετε χάσει, τέτοια. Για να αποκτήσει λίγο προσωπικό χαρακτήρα το μπλογκ. (Κι εγώ δικιά σας είμαι, μη νομίζεις!)

    Καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα δεν καταλαβαίνω εγώ απο τέτοια!!

    Δυστυχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό τώρα... Όταν θα φτάσουμε στα επιθυμητά κιλά θα τα αποκαλύψουμε όλα!!Εγώ πάντως έχω χάσει 5 κιλά! Ζυγίστηκα σήμερα! Η άλλη παχουλοκομψή, που ειναι για πολυ ξύλο, δεν το χει πάρει ζεστά ακόμα!! Αλλά την συγχωρώ γιατί ειναι λιγότερα κιλά απο μένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ σάς έυχομαι κάθε επιτυχία στόν στόχο σας ,καλή δύναμη ..καί επιμονή .. αυτό χρειάζεται .
    (καί οσο σκέφτομαι .. οτι τώρα τά Χριστούγεννα,,τσάκισα 2 πιατέλες μία μελομακαρονάκια καί μιά κουραμπιεδάκια .. μέ πιάνει τό εγεκεφαλικό .. αστα ... αυτό όμως μήν τό λάβετε υπ όψη σας , γιατί είμαι κακό παράδειγμα ..περιμένω νά τελειώσουν οι ριμαδογιορτές . γιά νά ξαναμπώ πάλι στό πρόγραμμα .. αχχχχχ ..)

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κορίτσια μέ υγεία πάνω από ολα .. καί τά υπόλοιπα .. θά έρθουν .
    μήν ανυσηχείτε .
    Τήν Καλησπέρα μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ ευχαριστούμε!!! Και μείς φάγαμε,δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοια γλυκά οταν στα φέρνουν μες την μούρη!!!! Αλλα αυτο το κανταιφι δεν το τρώω! Σήμερα κιόλας θα το δωρίσω! Ευτιχώς μια ακόμη μέρα μένει και μετά ετοιμαζόμαστε για την παραλία!! Χαίρομαι που επιτέλους έχουμε αναγνώστες και θέλω όσοι ειναι σε διαδικασία δίαιτας να μιλάνε και να νιώθουν αυτό το blog σαν δικό τους!!!

    Εύχομαι το νέο έτος να ειναι διαφορετικό απο τα άλλα.Του χρόνου τέτοια μέρα να είμαστε όλοι και όλες οι παχουλοκομψοι/ές πιο αδύνατοι/ες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς παχουλοκομψη Νο1,
    Εδω παχουλοκομψή Νο2. Για ξύλο είσαι εσύ!!! Σε πληροφορώ πως περίμενα πως και πως την πρωτοχρονιά να αρχίσω δυναμικά δίαιτα, για λόγους ψυχολογικούς και πρακτικούς! Η8ελα το νέο έτος να σηματοδοτείται από αυτό το σημαντικό γεγονός (ξεκίνημα μιας νέας νοοτροπίας) και επιπρόσθετα ήθελα να ξέρω αναπάσα στιγμή μέσα στη χρονιά πόσο διάστημα κάνω δίαιτα χωρίς να χρειάζεται να κάνω προσθαφαιρέσεις βλέποντας ημερομηνίες κτλ!!! :PPP

    2011 HERE WE COME!!!!
    Είθε τα κιλά να φεύγουν όπως τρέχει το νερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπλα μπλα μπλα δίαιτα... μπλα μπλα μπλα νέο έτος μπλα μπλα δίαιτα...

    Όσο για την ευχή,εύχομαι να πραγματοποιηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή