Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Με πιάνει τρέλα!!!

Η δίαιτα-διατροφή ειναι μαρτύριο! Εσύ που βλέπεις αυτο το post και εισαι κάτω απο 75 κιλά ενα σου λέω... ΠΡΟΣΕΧΕ! ήμουν και γω εκει κάποτε... νομίζω στην 1η Γυμνασίου....χαχαχαχα! Κάποτε πρόσεχα.. όχι οτι είμαι και πολύ μεγάλη.. τέσπα, ήμουν καλή.. οχι παχουλή... τα τελευταία 3 χρονια όμως η ζυγαριά μου μόνο ανέβαινε... προσπάθειες γινόντουσαν ανα εποχή.. τον πρώτο μήνα δίαιτα, τους αλλους δυο φαι... οχι αστεία! Πάλι ετσι πάει να γίνει αλλα δεν θα το αφήσω.... και ας έφαγα μόλις ενα λαχταριστό τοστάκι! Τι έλεγα; Α! ναι!! Πρόσεχε γιατί άπαξ και περάσεις τα 75 τελείωσε.. θεωρήσε χοντρή! Και τότε ξεκινάς να σκέφτεσαι καθημερινά την ζυγαριά, το φαι και αν θα πρέπει να ξεκινήσεις γυμναστήριο... και μετά απο πολύ σκέψη και συζήτηση με την μαμα και τους κολλητούς αποφασίζεις να χάσεις κάποια κιλά.. Έλα που όμως την ίδια μέρα που θα ξεκινήσεις θα βγεις έξω με τους φίλους για καφέ, θα σου φερουν και κάνα κρουασανάκι.. θα γυρίσεις σπίτι θα έχετε τηγανητές πατάτες με κρέας.. που θέλω να καταλήξω? Οτι την ημέρα που λες ξεκινάω, ξαφνικά βομβαρδίζεσαι απο πειρασμούς και ανθρώπους που τρώνε γύρω σου λαίμαργα, πας να ξεκουραστείς βάζεις να δεις λίγη τηλεόραση και οι 3 στις 5 διαφημίσεις, σου παρουσιάζουν σοκολάτες! Αλλάζεις κανάλι και έχει διαφήμιση της taste n diet και σου λέει οτι (αμα πληρώσεις) θα τα καταφέρεις! και φυσικά το βράδυ εκει που λες σήμερα αντιστάθηκα, θα τα καταφέρω και αυριο, ξαφνικά το στομάχι σου βγάζει περίεργους θορύβους που σπάνια έχεις ξανακούσει... για κάνα 2ωρο θα ξαγρυπνίσεις σκεπτόμενος οτι μέσα στην κουζίνα υπάρχουν οι πατάτες που δεν έφαγες το μεσημέρι και γώ σε ρωτάω... Αντέχεις? θα μου πεις ναι.. αλλα αν αυτο συνεχιστεί για κάνα μήνα θα αντέξεις??? Εκει να σε δω!
Εμεις οι παχουλοκομψές το πολεμάμε.. και όταν το συζητάμε σκεφτομαστε πως αν δεν αδυνατίσουμε ήσως πηδήξουμε απο το μπαλκόνι.. ίσως πάμε σε κάναν ψυχολόγο... Το θέμα είναι πως αφήσαμε τους εαυτούς μας γιατί δεν ειμαστε ανθρωποι που βάζουμε ενα κιλό και νομίζουμε οτι ήρθε η συντέλεια του κόσμου.. Δεν θέλουμε να αδυνατίσουμε για να είμαστε ωραίες  για τους άλλους.. αλλά για να νιώσουμε έμεις καλά όταν θα δούμε μια ολόσωμη φωτογραφία μας... για να μην φοβόμαστε την ζυγαριά.. για να μην νιώθουμε άνετα μονο με φόρμα και κολάν αλλα και με ένα τζιν και για πολλους άλλους λόγους που ποτέ αυτη η πάντα αδύνατη γνωστή σου ή φίλη σου δεν θα καταλάβει!
Δεν ξέρω πως να κλείσω, θα πω μονο πως χαίρομαι να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου και σας ευχαριστώ όσους μου δίνεται δύναμη! Θα νικήσουμε το λίπος!! χαχαχαχα

2 σχόλια:

  1. Προς παχουλοκομψή Νο1,
    Εδώ παχουλοκομψή Νο2..Με συγκίνησες μωρή!! Είδα την ζωή μου να περνά μπροστά από τα μάτια μου..Δηλαδή, είδα πολύ φαί να περνά μπροστά από τα μάτια μου..Και τι κατάλαβα και γω με τη σειρά μου?? Ότι έβαλα το φαί σε πρώτη μοίρα και άφησα στην άκρη άλλα σημαντικότερα πράγματα. Εεεεε νισάφι πια!! ΤΡΕΜΕ ΛΙΠΟΣ!!! ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ!!! χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή