Σελίδες

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αυτό εδώ το τσουρέκι εισέβαλε απρόσκλητο στο σπίτι μου. ΔΕΝ θα του δώσω ΚΑΜΙΑ σημάσία. Όσο και αν με φωνάζει από την κουζίνα, όσο και αν με προκαλεί με το γιαλυστερό γλάσο της άσπρης σοκολάτας, ΟΟΟΧΙ δεν θα υποκύψω. Είναι ένα και είμαι δύο, υπερισχύω!!! Έχει περάσει μισή ώρα από  την άφιξή του στο σπίτι και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. Σκοπός μου είναι να περάσουν άλλες 23,5 ώρες...Γιατί εννοείται πως δεν τρώω χθεσινό φαί. Ω!!! Μα τί είναι όλες αυτές οι ντομάτες που με πλησιάζουν με τρομερή ταχύτητα?????? μουχαχα Αστείο! Τέσπα, όλες αυτές οι μαλακίες είναι η παλιά μου νοοτροπία! Η νοοτροπία μιας λαίμαργης, βουλιμικής, χωρίς θέληση!! 
Εγώ πια είμαι συνειδητοποιημένη και όχι ένα τσουρέκι, αλλά ούτε όλα τα καλούδια του κόσμου δεν θα με απομακρύνουν από τον στόχο μου!!!!
Αυτά είχα να δηλώσω. Ευχαριστώ.

2 σχόλια:

  1. χμμμμμμμ . χμμμμμ.. .. αυτό είναι Τερκενλής ..
    ναι ναι .. και νά έχεις χάρη πού πάνω Θεσσαλονίκη δέν μπορώ νά ανέβω αυτή τήν περίοδο .. καί επίσης τό εδώ μαγαζί τής Αθήνας .. μού πέφτει αρκετά μακρυά .. Τό ΄σωσα ...!!
    σήμερα έφτιαξα κομπόστα μέ μήλο-αχλάδι - δαμάσκηνο - αλλά αντί γιά ζάχαρη έβαλα μέλι .. έγινε φανταστική ...
    Ξεχνάω τήν φωτογραφία από τό τσουρέκι αμαρτία...
    χαχαχαχα
    Καλή δύναμη .
    Φιλιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομπόστα-Τσουρέκι(1-0) :D
    Προσκυνώ τον συνδυασμό μήλο-αχλάδι-δαμάσκηνο!!
    Γειά στα χέρια σου χρυσοχέρα-φίλη αναγνώστρια (μάρεσε που έβαλες μέλι αντί για ζάχαρη, πραγματικά πιστεύω δίνει άλλη αίσθηση και είναι και πιο υγιεινό!)
    Εύχομαι πολλή έμπνευση (στη μαγειρική), πολλή δημιουργικότητα και καλή δύναμη όπως προανέφερες και εσύ!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή